Om Nordpeis

Nordpeis er Norges største leverandør av peis. I likhet med deg ser vi på peisen som mer enn en varmekilde. Med glødende interesse for detaljer, miljø og kvalitet utvikler vi produkter med et stilrent, nordisk uttrykk.

Vi selger våre produkter gjennom forhandlere over hele landet.

Nordpeis AS har hovedkontor på Lierskogen mellom Asker og Drammen. Her betjenes funksjonene design, produkt, marked, support, salg, logistikk og administrasjon. Nordpeis har gjennom datterselskapet Northstar to egne fabrikker i Polen. På Lierskogen har vi også vår Concept Store hvor du kan se alle våre produkter utstilt.

Nordpeis er i dag datterselskap av Nibe Industrier som blant annet omsetter ildsteder i Europa for mer enn 1 milliard NOK årlig.

 Fakta om Nordpeis

  • Vi er Norges største leverandør av peiser.
  • Vi har en betydelig markedsandel innen ovner og piper.
  • Vi leverer alt du trenger til ditt ildsted.
Takhengt peisovn i moderne stue

Nordisk design

Nordisk design er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og minimalisme. Nordpeis er størst på et ikonisk norsk møbel; peisen. Med glødende interesse for detaljer, kvalitet og innovasjon er vi med på å skape signaturen til norsk design.

Med et bredt sortiment og fleksible tilvalg, gir vi deg muligheten til å skape et helt personlig preg på ditt ildsted.

Internasjonal satsning

Nordpeis har satset på rentbrennende peiser og ovner også utenfor Norge. Det er en glede å å ha innført norsk forbrenningsteknologi og norsk design til andre land i Europa. Nordpeis skal også i fremtiden spre norsk design, forbrenningsteknologi og teknisk kvalitet i Europa og verden.